Aivan mahtava keli! Sopi niin täydellisesti meikäläiselle NYT! Kävin alkuillasta kuuden ja seittemän välissä tarpomassa koirien kanssa ja nekin tykkäs, ei kukaan roikkunut lahkeissa saati turkissa tai hännän päässä... Lumi piiskasi vasten naamaa ja korvissa humisi, oli aivan älyttömän raikas olo hetken aikaa! Kipa ei yleensä tykkää olla tuulisessa metsässä mutta nyt tuntui ettei sitäkään kauheesti painanut. Saati Hymppeä, se kävi tonkimassa joka mättään lumen alta - missä ne myyrät lymyää! Se on ihan uskomaton rottakone...

Tytöt on sairastellut nyt 2kk lähes putkeen ja alkaa olla mehut mutsista irti. Viimeisinä vaiheina Kerttu tokeni vesirokostaan just jouluksi, Sannin kanssa kävin tapanina hakemassa kuurin bronkiittiin, uuden vuoden aattona Sanni aloitti oman vesirokkonsa ja pari päivää sen jälkeen keuhkoputkentulehdus oikein yltyi. Eilen olin kolmatta tuntia mega-rohisevan ja hengityksen kanssa painivan Sannin kanssa tk:ssa, päästiin onneksi kotiin eikä lastenosastolle. Apteekin kassissa oli aika arsenaali lääkkeitä :( Nyt neiti vetelee rauhanpiipustansa 8xvrk avaavaa suihketta, syö kortisonia 3 vrktta ja kolmatta 1vkon antilooppi kuuria puolentoista kuukauden sisään, nyt obstruktiiviseen bronkiittiin (= hengitystä ahtauttava keuhkoputkentulehdus) ja keskikorvantulehdukseen. Mutta ihailtavan reipas potilas, makee mimmi kertakaikkiaan! Ei kitise eikä valita juurikaan. Kertulla ei sitä vastoin oikein ole nyt elämä makaa mallillaan, vaikkei olekaan kuin pikkaisen räkätautinen ja roikkuu äidissä molempien edestä... Voi velli, ottaisin itelleni kaikki rempat tytöiltä mut ei taida onnistua.

Kipa ja Hymy on taukoillut oikeestaan koko joulukuun agiliidosta kun halli oli kuusimyymälänä. Lauantaina Kipa treenaili Peten opeissa Hupijan puitteissa ja onnistuttiin kyllä melko nappiin - kaikesta kotihässäkästä huolimatta! Ihana olotila, sen fiiliksen ja latauksen kun olisin saanut pulloon, sitä on nimittäin haettu! Täytyy koittaa pian kirjoittaa ylös se lataus, jos saisi sen toistekin päälle, nyt en jaksa... Hymyn kanssa oli tarkoitus mennä käymään päiväseltään tekeen jotain kivaa mutta se jäi tänäänkin kun ei voinut jättää kovin pitkäksi sakkia tänne ilman mutsia (tarvitaan kaksi syliä...). Onneksi päästiin toi vajaan tunnin lenkki heittämään ruuan jälkeen ihan rauhassa.

No, meni sairaskertomuksen puolelle mutta se on sitä nyt... Nyt nukkumaan kipin kapin, huomenna on iskä töissä ja sirkus yhden pellen varassa.

Ai niin, jestas -

OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2009 :)!