Pikku prinsessamme syntyivät 29.11.2007 rv 38+4 lähes viikon "puurtamisen" jälkeen. Klo 21.06 syntyi "Late", 3100g ja 49cm ja 21.07 "Lissu" 3350g ja myös 49cm.

Synnytysreissu alkoi Hymyn syntymäpäivänä perjantaina 23.11. Aamulla kävin neuvolassa, verenpaineet olivat koholla ja sain passituksen keskussairaalan äitipolille. Sieltä pääsimme vielä kotiin mutta illalla tuli kutsu takaisin, veriarvot olivat koholla. Niin jäi Hymyn synttärikekkerit pitämättä, oli varattu maksalaatikkokakku nakkikynttilöineen ja vermeet karnevaalihattuineeen koko sakille ;)

Synnytystä käynnisteltiin koko seuraava viikko mutta äiti pysyi kovin "epäkypsänä" ja tilanne ei juurikaan edennyt. Lopulta olin jo melko väsynyt ja stressaantunut viikon työstämiseen ja kun vanha rytmihäiriö ilmaantui äkisti 29.11. vielä kuormittamaan reippaalla 200 rytmillä päädyttiin lopulta sektioon. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja tytöt syntyivät reippain ottein tähän maailmaan :)!

Kotiin pääsimme 4.12., pidempäänkin olisivat sairaalassa pitäneet mutta halusin jo melkein kahden viikon jälkeen kovasti kotiin! Koirat menivät aivan sekaisin, ja minä myös, en ole ollut koskaan koko sakista niin pitkään erossa! Vauvoihin Hymy ja Kipa tutustuivat varovasti haistellen ja Poke myös lempeästi mutta hieman voimakkaammin lyttynenällään töyttien ( =vaipat ja niiden sisältö näyttivät kiinnostavan kovasti...).

Vuorokaudet ovat menneet vaippa-tissi-pullorallin pyörittämiseen, nyt alkaa vähitellen jo ajatuskin juosta ;) Hymy ja Kipa seurailevat hommissa mukana, Hymy avoimemmin ja Kipa taustalta tarkkaillen. Vauvojen arvoa Kipan silmissä nösti ihan selvästi niiden mahdollinen ravintoarvo... Toissailtana Marko vaihtoi Lissulle vaippoja ja napatynkä irtosi pesureissulla matkalle ja jäi lattialle. Kipa ei hukannut hetkeäkään vaan kävi nappaamassa sen parempiin suihin, yäk... Kaikki käy pienelle terrierille... Oltiin hetki sanattomia Markon kanssa! Tämän jälkeen Kipa on päivystänyt paikalle sattuessaan vaipanvaihtotilanteita melko herkeämättä :)

Kärryttelyjen makuun ollaan päästy parina viime päivänä, nyt kun tytöt ovat 2vkoa vanhoja. Onneksi Piia ja Teemu ovat käyneet lähes päivittäin lenkittämässä koko remmin, sen verran lyhyitä nuo ulkoilut vielä ovat ja Markon kanssa ei vielä olla päästy "irrottautumaan" tuohon hommaan, mieli jo tekisi kovin lenkille!

Eli hengissä ollaan, blogi oli pitkään vaiti! Mutta eiköhän tässä taas vähitellen pääse kiinni näihinkin kujeisiin ;D

1133471.jpg

Neidit ovat ihan oman näköisiään. Etualalla neiti A eli Late ja takana neiti B Lissu. Lissulta palaa käpy erittäin nopeasti, ruokaa mulle heti nyt. Se tankkaa ja tankkaa minkä jaksaa, varsinkin öisin Laten huoltovälin ollessa non 3-4 tuntia. Molemmat ovat kasvaneet mutta vallankin Lissu on päättänyt olla 4kg ennenkuin uusi viikko alkaa ;)

1133474.jpg