Ei ole aika tullut pitkäksi. Olen yrittänyt kirjoittaa noin joka toinen ilta kuulumisia mutta en ole päässyt edes konetta avaamaan... Saati vastaamaan puhelimeen tai soittamaan sillä, käymään vessassa, syömään, lukemaan päivän lehteä jne jne :)! Otetaan siis nyt ensin tavoitteeksi päivittää kuulumiset vaikkapa kerran kuussa ;)

Tytöt kasvavat kohisten. Puolitoista viikkoa sitten 1kk neuvolassa Laten strategiset mitat olivat 4160g/53,7cm ja Lissun 5050g/55,3cm. Lissu-possu ottaa aina pikku napanterit vielä siinä välissä missä Late nukkuu ;)! Kovasti ovat molemmat siis kasvaneet, nyt joudutaan jo siirtymään 60cm vaatteisiin - varsinkin kun pienemmät tahtovat kiristään jokun vyötäröä...

Hoitajia riittää välillä jonoksi asti, koirat ovat sisäistänet homman! Varsinkin Kipa, jonka epäilin alkuun olevan kaikkein hankalin pala. Se tulee tökkimään mua alakertaan jos vauvat itkee, vaikka Marko olisikin niiden luona. Se makoilee vieressä kun imetän ja seuraa perässä vaipan vaihtoon. Hymy taas on enemmän mustis menettämästään huomiosta ja saanut murkkua päälle... Se tunkee viereen ja syliin, hakemalla hakee huomiota ja on aika tavalla nyt koetellut rajojaan... Karannut naapuriin, haukkuu ohikulkijoille ja säntää pihasta heidän peräänsä, kakki muutamana yönä sisälle jne jne... Tytöille se on hellä ja kiltti mutta muuten nyt hieman "hankala" ;)! Poke vaan on oma pappa-itsensä, nukkuu ja syö ja riekkuu ulkona.

Viikonloppuna meillä asui kolme kurapyllyä, Hymy ja tytöt. Hymy sairasti ihmeellisen 24h ripulin lauantai illasta sunnuntaihin. Marko huomasi lauantaina sen pyllyn olevan ihan kakassa ja sunnuntai aamuna sitä olivat myös kaikki alakerran lattiat. Juuri sinä aamuna kun äiti olisi päässyt suihkuun rauhassa (hormooni-hiki on aivan KAMALAA!!!) ja ehtinyt syödä aamiaisenkin lehtä lukien... Mutta kyllä lattioiden pesukin on ihan kivaa. Muut koirat pysyivät kunnossa, onneksi. (kop, kop, koputtaa puuta...). Tytöilläkin oli vatsantoimituspäivä, kuten tuntuu olevan trendinä. Libero-kerhon vaippamerkkejä kertyy ihan kiitettävää tahtia :-)!

Marko lähti töihin viime viikolla pyhien jälkeen ja urheilin kolme päivää yksin, lapset ottivat äidiltään luulot pois sinä kolmantena. Istuin ja imetin klo 9-14.30 vaihtaen siinä välillä noin 20 kpl vaippoja sekä noin 7 asukokonaisuutta - itsellä oli ne yökkärit vielä silloin iltapäivälläkin! Vaan kun lapsilla oli näänäänää kovasti koko ajan ja vuorotellen! Mutta onneksi nukkuvat yöt jo kohtuu hyvin (nyt tähän kohtaan se ISO KOP KOP KOP!!!!). Ihanaa siis olikin kun Paula ja Pixu saapuivat täksi viikoksi apukäsiksi ja seuraneideiksi! Huomenna ajattelimme uskaltautua kaupunkiin koko akkasakilla, hui. Jos pääsisin vaikka kampaajalle, nimim. syyskuussa viimeksi. Harmaitakin on...

Mutta alla viikon takainen kuva, kaikki ovat kasvaneet sen jälkeen, paitsi Hymy jolta lähtee tukkaa ja paljon... Nyt kuuluu käsky taas käyvän, palataan ;)!

1196309.jpg