Miten onkaan päivitykset karanneet. Taisi olla tällä vuodella tilitettynä tammi-, helmi-, kesä- ja elokuu. Tai sinnepäin... Melkein siis koko vuosi paketissa ;)! Laitetaan päivitysten viimeaikaisin puuttuminen kadonneen kameran piikkiin. Se oli varmassa tallessa melkein 2kk. Tänään se vihdoin löytyi, juuri kun olisin uutta lähtenyt ostamaan. Etsin avainrenkaita heijastimiin. Löysin ne ja kameran samasta paikasta eteisen lipaston toiseksi alimmasta laatikosta. Syyllisiäkin kadotukselle on kaksi kappaletta... Kuka arvaa?

Kuvattavaa olisi ollut vaikka ja mistä. Syksy ja kura ehtivät vaihtua talveen ja lumeen, ihanaa! Sitä kuraa nimittäin oli, kun pihat kaivettiin auki kunnallistekniikkaa varten. Piste ja aamen, nyt vettä tulee vaikka sähkökatko yllättäisi ja kakkapaisumus ei enää lokakaivossa yllätä. Miten se olikin niin vaikeeta soittaa ajoissa tyhjennettäväksi... Tytötkin ovat kasvaneet sitten viimeisten otosten ainakin metrin ja kymmenen kiloa!

Piharemppojen ajan olin tyttöjen ja koirien kanssa evakokkoreissussa pohjanmaalla, melkein kuukauden! Samalla reissulla sai alkunsa myös tämän vuoden ihanin joulupaketti :) Hymy Haavisto ja Särö Petteri Pikkarainen (Trickteam Roger Rabbit) tapailivat toisiaan pimenevissä syysilloissa ja näiden hetkien hedelmiä nyt odotetaan syntyviksi Nappulavaaran kenneliin joulukuun alkupuolella :)!

Kuva Miira Häggblom

Tuleva äiti voi jo nyt hyvin paksusti, ruoka tosin ei rouvalle oikein maistu... Tarjoillaan pehmennettynä, hienonnettuna, haudutettuna, lihalla, kanalla ja munalla jnejnejne mutta hän vain imeskelee poskiaan! No, sympatiasyömistä on kyllä muuten huomattavissa lähipiirissä, öhöm :) Agilityradoilla saatetaan nähdä tukevoitunut Rouva Haavisto ja hyvin syönyt fifinsä Kipa Irmeli! Mutta asiaan vielä, tiineyttä on kestänyt tänään 37vrk. Odotettavissa on todennäköisesti useita penneleitä, tiineysultrassa näkyvissä oli monen monta pientä sykkivää sydäntä. Saapa nähdä, pitävätkö mun enneuneni kutinsa. Niissä pieniä soopeleita on kirmaillut Veli-Kanin johdolla seitsemän! Paitsi että toissa yönä syntyi myös tricolour nimeltään Hermeliini - se lienee toteutuessaan kuitenkin olevan jo enenmmän kuin "lotossa 7 oikein"-mahdollisuuksien luokkaa. Hymy lähtee ensi viikolla rakentamaan pesäänsä Eran luo Inkooseen ja tän muden napanuoraa nyt vähän venytetään ;-). Se kestää, voi vähän paukkua mutta silloin varmaan pitää lähteä kurkkaamaan pentulaatikon touhuja!

Nyt pitänee laittaa iltapuurot tulille. Koitan räpsiä kuvia MASUsta ja laittaa päivitystä tulemaan... Alla nyt vielä itse mude. 8 viikkoisena pallerona. Ai miten niin pentukuumetta :)?!