Hymyn sisäinen kello on soittamassa joka aamu klo 5.55., 10 minuutin viiveellä jompaan kumpaan suuntaan. Alakerrasta alkaa kuulua sitkeä piippaus joka vähitellen kohoaa falsettiin. Pissattaaaaaaaa......... No, eihän siinä auta kuin kömpiä ylös ja ulos. Ja tekeehän sen "mielellään" kun vahinkoja ei ole sattunut ja yksi jäljellä oleva varmuus-sanomalehti on kuivana. Mutta Hymy voisi vähitellen hilata kellonsa viisareita lähemmäs puolta seitsemää, se puolituntia pidentää yöunta kummasti ;) Työpäivänajan Hymy jaksaa myös jo pidätellä. Viimeisen viikon aikana vahinkoja ei ole tullut. Aivan mahtavaa, Kipalla kun otti aikoinaan paljon pidempään koko touhun tajuaminen...

Mutta on Hymy oppinut käyttämän "järjestelmää" myös hyväkseen... Eli kun oven takana piipataan, pääsee ulos. Ja kas kas, kun ulos päästään, hätä häviää. Ei ole kiirettä tehdä asioita, on vaan niin kiva tutustua tuohon käpyyn ja tähän risuun jne jne. Menee hermot! Nytkin ollaan käyty kolme kertaa ulkona puolentoista tunnin sisällä ja mitään ei ole tapahtunut. Toissapäivänä oli ollut sama homma Markon kanssa ja viimein Marko ei enää ollut reagoinut piippailuihin oven takana. Ja isot pissithän sieltä oli tullut sitten sanomalehdelle. Kikkeli kokkelis, tuumasi Hymy, mitäs et uskonut. Katotaan kuinka nyt käy, en jaksa ihan heti neljättä kertaa uudestaan lähteä "kokeilemaan"... Meidän piti jo viime kesänä aidata piha, nyt se tehdään kunhan maa sulaa. Silloin tuokin homma helpottuisi, nyt pitää olla vartija mukana pissutteluilla, Hymy on turhan reipas lähtemään omin päin seikkailemaan tontin ulkopuolelle. Talon takana on metsää mutta etupuolella menee tie, joskin vähäliikenteinen mutta sekin on jo liikaa jos se sinne lähtee seikkailemaan.

Hampaitakin on lähtenyt, muutamat poskihampaat on vielä maitohampaita sekä yläkulmurit. Alakulmurit lähti muutama päivä sitten, uudet on vielä pienen pienet nysät :) Niin, ja tänään taitaa olla 5kk synttärit :D, onnittelut myös sisaruksille! Pitääpä ottaa neidistä kuvapäivitykset, avustajaa ei nyt vain ole paikalla. Marko lähti saksaan Bauma-messuille ja me ollaan ihan keskenämme. Ajateltiin pitää bileet... ;)

Eilen olin Kipan kanssa Hymyn säestyksellä laukaassa mölliagilitykisoissa. Voi kamala sentään minkä akan ne oli ottanet mukaan. Ihan velliä pussissa. Kipalla oli radalla hauskaa ja mulla kunnon balettikädet, ei ole muuta kerrottavaa kuin että kontaktit sain palkattua, muusta kisanomaisesta suorituksesta tuskin voitaneen puhua... Mutta olin niin väsynyt ettei oikeastaan jaksanut edes harmittaa :)