... ollaan taas viihdytty, olosuhteiden pakosta. Pakkasta on nyt -24, aamulla oli -30. Ja näissä lukemissa ollaan oltu koko loppuviikko, hyrr... Toissapäivänä viimeksi tein isojen kanssa lenkin, muuten on vaan pisuteltu ulos. Hymy jäi äsken yksin, pakko oli lähteä kiertämään lenkki Poken ja Kipan kanssa, alkoi sipuli jo hajota itse kullakin. Jätin Hymylle touhua ja nameja aitaukseen, hiljaista oli kun lähdettiin ja myös 25 min päästä kun tultiin takaisin.

Hymynkin ulkoilut on siis jäänyt vähiin. Keskiviikkona käytiin kuitenkin vähän cityssä näyteikkunaostoksilla :) Eli hengailtiin keskustan kauppakeskuksessa, sisällä lämpöisessä. Ihmeellinen oli se maailma varmasti Hymyn vinkkelistä mutta reippaasti neiti otti reissun. Katseli ja ihmetteli tyynesti, pupu ei mennyt pöksyyn. Innostui leikkimään ja taistelemaan mun hanskasta, toki hillitymmin kuin kotona. Kirjatorin täti oli ylimukava, kysyttiin kohteliaasti saadaanko kierrellä myymälässä ja vastaus oli oikein myönteinen. Hymy pusutteli kiitokseksi :) Vieraat ihmiset olivat ihania, meillä kävi hyvä tuuri kun useampikin koiraihminen sattui sopivasti matkan varrelle ja pientä tervehtimään. Täytyy joku päivä ottaa uusiksi.

Mutta nyt uutta eläinohjelmaa neloselta katsomaan... Kipan suosikkiohjelma on avara luonto. Mangusti-jakso etenkin tässä taannoin sai runsaasti kommentteja osakseen :)