Nyt on tuntunut ettei tunnit riitä vuorokaudessa. En tiedä miten mutta jotenkin kaikki vaan kasaantuu samalle viikolle. Täysikuukin tulee ja unettomat yöt. Täytyy alkaa teroittamaan hampaita ja avaamaan ääntä että jaksaa ulvoa kovaa ja korkealta kuulle. Olen kuuhullu, kaikki kohtalotoverit tietävät miten kivaa se on. Markokin kuorsaa kuutamolla kovempaa, tai ainakin kaikupohja tuntuu jotenkin kirkkaammalta silloin. Täytyy antaa raukalle pari ekstra-tyynyä että voi suojata kylkensä. Olen muuten harkinnut sellaisen pyjaman ompelemista johon tulisi selkään taskut tennispalloille, hankaloittaisi ainakin jonkin verran selällään nukkumista. On varmaan jo jonkun keksimä konsti ja niksipirkassa moneen kertaan esitelty. Uhkasin eilen illalla täyttää kaikki Maken ruumiinaukot korvatulpilla jos alkaa hornaamaan. Tepsi. 

Kelit on lauhtunut ja on päästy ulkoilemaan paremmin. Sunnuntaina koko kööri päästeli jäällä menemään, Minnan poneilla vahvistettuna. Hymy paineli sitkeästi perässä ja olikin väsytetty loppu päivän. Eilen kävin Palokan keskustassa lenkkeilemässä neidin kanssa. Eli köpöteltiin ristiin rastiin ja töllisteltiin ihmisiä, autoja ja "vilinää". Meillä Hytölänlaidalla voi mennä monta päivää ettei kukaan tule vastaan joten se ihmisten töllistely ja vilinä selittyköön sillä. Hymystä kaikki oli pääsääntöisesti ok, kulki kuitenkin mun jalkojen tuntumassa. Muutaman kerran oli epävarma, bussin jarrujen kirskuessa ja auton kaahatessa ärrän pihaan. Parit merkkailu pissit olivat kovin hapokkaat myös... Toki nyt vältettiin vielä pisujen tutkailua pöpöjen pelossa.

Tänään Hymy ja Kipa lähtivät yhdessä lenkille metsään. Hyvin meni, Hymy paineli Kipan perässä, leikki oli seuraa johtajaa, unohda mami. Kipa totteli omansa lisäksi nimeä Hymy-tänne ja Hymy seurasi Kipan liikettä. Yksin ollessaan Hymy tulee kutsusta (joitakin hasardeja tapahtuu :) mutta nähtävästi homma ei ole vielä häiriötekijöiden läsnä ollessa hanskassa... Miten yllättävää ;D! Poke pääsi sitten private-lenkille. Otettiin Esla esiin ja valjastettiin tiikeri. Potkuteltiin kolmisen varttia, ihana keli! Eivät ole vielä laittaneet hiekkaakaan tielle joten satunnaisia tökkäyksiä lukuunottamatta luisto oli mahtava! Poke ravitti menemään posket lerpattaen, mentiin sellaista vauhtia että pysyi pääsääntöisesti ravilla, alamäessä vähän laukkailtiinkin. Itselle tuli hiki ja selkä kipeäksi, tuskin maltan odottaa huomisaamua. Ei ehkä tekisi pahaa venytellä mutta ei sillä suutarin lapsellakaan ole kenkiä...

Leikkasin kynnet koko ötökkäsakilta, Hymykin alkaa jo taipumaan. Nyt meni jo oikein mallikkaasti, on se makkara vaan ihme ainetta.

Alla kuva mahtavasta pedosta joka julmilla leuoillaan kaluaa norsun reisiluuta... Ette usko miten onnettomat mannaryynit bokserilla on, kulmurit on julmat mutta muuten täytyy hakea suurennuslasilla :) No ehkä vähän liioittelun makua mutta vain vähän. Saa tulla tarkastamaan. Kannattaa ottaa kumipuku mukaan, kuolan määrä on vakio riippumatta siitä mitä turpaan laitetaan.

419119.jpg