Kotiuduttiin vasta Kipan kanssa HuPun kisoista Siilinjärveltä. Kotiintuomisina hylky ja nolla kakkossijalla :) Molemmat ra´dat olivat agiratoja, tuomarina Tuomo Pajari.

Molemmilla radoilla kepeille vienti tuotti päänvaivaa. A-kisassa tulikin kepeiltä kolme kieltoa, ensimmäinen tokaan väliin ja seuraavat kaksi aloitus väärältä puolelta. Kipa kävi aivan kuumana, ei keskitynyt ollenkaan, räkytti vaan. Ja mulla oli vähän pullamössö-olo joten loistava yhdistelmä! No, keppien jälken tehtiin kaikki kontaktit kunnon pysäytyksillä ja hilattiin arsemme maaliin. B-kisan kepeille vienti ei sitten ollut yhtään sen helpompi meille mutta nyt nyt mulla oli asenne kohdillaan ja jaksoin tehdä töitä jotta kepit onnistuvat. Paljon takaa ohjausta ja edessä kääntöjä, heinosti Kipa niissä toimi. Kontaktit otettiin pysäyttäen, hieman hidastellen tuli A:n alas. Mutta nyt homma pelas yhteen hienosti! Tuloksena meidän kolmas nolla kolmosista (virallisesti se toinen ansaittu :) ja toinen sija!

Hymy oli Markon kanssa sillävälin ollut taas töissä. Reipas pikku apulainen oli kuulemma ollut. Marko oli töiden jälkeen käynyt vielä lenkillä Poken ja Hymyn kanssa joten nyt täällä on melko hiljaista.