Mahtavaa! Kynsienleikkuu meni tänään aivan kuin tyhjää vain. Tyty köllötti sylissä selkä rinta vasten ja tuijotti hypnoottisesti kalkkunaleikepaloja pöydänkulmalla! Ja mä kun olin taas valmistautunut ekstra-reksonasuihkeilla (pettää muuten aika USEIN) ja pitkällä pinnalla. Pinna piti molemmilla loppuun asti, ei pitkään nokka tuhissut kun kynnet oli saksittu.

Saksimisien jälkeen laitoin Poken ja Kipan imeskelemään kongeja makkariin ja tehtiin parit pikku näyttelypatsastelut rahin päällä. Ja kalkkunaa taas kehiin, hienosti minusta jo malttaa seisoa, toki palkkaan paljon ja lyhyestä. En tosin ole koskaan ollut näyttelykehässä joten en oikein voi verrata mitä tämän seisomisen tässävaiheessa "pitäisi" olla :)! Hampaat roplattiin myös rahilla seisten läpi useampaan kertaan ja kopeloin sieltä sun täältä ja taas onnistui minusta hyvin. Pentu-untuvat alkavat karista, harjasin vielä Hymyn rahilla seisottaen läpi. Kalkkuna hupeni... Pitäisi vain lähteä taas kyliä kiertelemään ja vieraiden kynsiin!

Rahinalunen on yksi Hymyn lempipaikkoja, hyvässä ja pahassa. Kun oikein hömpötyttää se painelee pitkin olkkaria ja "oikoo" tietään rahin alitse mennen tullen. Imurointi on ehkä kamalinta mitä Hymyn elämässä on vastaan tullut ja silloin on myös hyvä kipittää rahin alle. Nenänpää vain näkyy helman alta :) Kohta alkaa vain koko tulla vastaan, veikkaan että viikon kuluttua alkaa tehdä jo tiukkaa päästä sinne.

Henkilövaakalla punnittuna Hymy painaa nyt noin 4kg, säkä on reilusti Kipan alle, en ole nyt mitannut. Ensi viikon lopulla on seuraavat rokotukset, silloin ainakin saadaan tarkka paino.

Alla muutama Häkkisen Touhon ottama kuva sunnuntain valjakkohiihtoreissulta, ikää siis 14vk.

434315.jpg

434317.jpg

434319.jpg

Nyt lähden Kipan kanssa kohti Halilan maneesia ja agiharkkoja :) Viime viikolla oli eka kerta tauon jälkeen ja kyllä oli kivaa!