Olin Kipan kanssa Pieksämäellä HuPiJa-projektin koulutuksessa. Sepposen Harri oli jälleen tullut meitä ilahdutamaan todella hyvillä harjoituksilla. Pidän kovasti Harrin koulutuksista. Harjoitus on aina suunniteltu tarkkaan, siinä on tietyt tavoitteet joidenka onnistumiseen pyritään. Harri antaa rehellistä, korjaavaa palautetta ja oikeista, oleellisista asioista kunkin koirakon kohdalla. Selkeitä ja perusteltuja ohjeita ja tapoja miten parantaa suoritustapaa. Ja jälleen kerran on reppu täynnä treenattavaa :)

Tänäänkin mun pipo oli vähän liian kuuma ekan turneen aikana. En malta odottaa kohdissa joissa sitä vaaditaan, pidän vähän turhan kovaa kiirettä yllä. Kipalla kurvit pitenee kun en malta viedä loppuun asti ja höntyän vain eteenpäin. Jätän sitä sitten myös tyhjän päälle, hylkään selkäni taa jne jne ja virheiden mahdollisuus senkun kasvaa. Eli aikatauluongelmia, express-bussi se vaan painaa menemään ja sallii mukaansa vapaamatkustajan... Ontuukohan tämä vertauskuvallisuus nyt vähän :D? No toka kiekka menikin sitten jo coolimmin. Sylikäännökset onnistuivat paremmin kuin ajattelin, Kipa teki hyvät, tiukat kurvit. Takaakierrot, välistävedot menivät nyt alun takkuilua jouhevammin. Olin oikeastaan aika tyytyväinen loppupätkään. Kun saisi nyt sellaisen vakiosuoritusfiiliksen haettua jo heti alusta, menee höyryilyksi liiaksi. Samoin on kisoissa, eka rata on usein aika paha.

Hymy ja Poke olivat kotimiehinä, Marko lähti puolenpäivän jälkeen raksamessuille. Kotiuduin Kipsin kanssa neljän aikoihin. Otin Poken ja Hymelin ja käytiin kieppaamassa metsässä lenksu. Nyt olo on aika kuitti, Hymyllä riittää virtasta vieläkin...