Aivan kirjaimellisesti...

Pokella meni vatsa tänään aivan totaalisesti sekaisin. Tai todennäköisesti jo sunnuntaiyönä... Kerrotaanpa tarina parin aasinsillan kautta, katsotaan kuka pysyy kärryillä ja miten pahasti mennään asian viereen:)

Lauantai-iltana olin jo kaukaa viisas. Siirsin mun kännykän kelloa tunnilla eteenpäin nukkumaan mennessä "ettei sitten yöllä tarvii ryhtyä siirtämään oikeaan kellonsiirtoaikaan" (näitäkin on jotka tätä perinnettä vaalivat). Sunnuntai aamuna Hymy H-A herätti mut pikku suukoilla (=kaivaa silmät päästä) ja tiirailin puhelimen kelloa yöpöydältä. Vähää vaille yhdeksän. Oukei, eiköhän nousta pissille. Ulkona oli niin upea keli että puin samantien toppikset yökkäripyjaman päälle ja otin koko orkesterin matkaan. Hanki kantoi aivan mahtavasti, aurinko nousi (ihmettelin tässä vaiheessa vielä että onpas se hidas tänä aamuna) ja pikkutirvut sirkutteli. Kierreltiin hakkuuaukeiden ja metsän kautta reilu tunnin lenkki. Kotiin tullessakin vielä ihmettelin miten raikaana keli pysyi... Joo, pysyyhän se aamulla klo 7-8 välillä vielä tähän aikaan keväästä. Mun hieno kännykkä oli siirtänyt vielä itse itsensä kesäaikaan eli mä olin NUKKUNUT KAKSI TUNTIA VÄHEMMÄN!!! No, aluksi vähän harmitti ajatus siitä että olin noussut jo klo 7.00 mutta oikeastaan aamu oli aika mahtava!

No,tämän johdannon kautta päästään siihen että Poke oli vähän laiskan sorttinen aamulenkillä. Hiippaili porukan hännillä, yleensä tykittää etujoukoissa. Aamukankeutta ajattelin siinävaiheessa. Poke jäi kuitenkin halukkaasti Markon kanssa touhuilemaan ulos ja me tytöt pyyhkäistiin Activaan puolen päivän kieppeillä. Minna hieroi molemmat. Kipalla on vasen lapa, kylki jumissa, syynä todennäköisesti A:lta tippuminen tuolle kyljelle parin viikon takaa (mun vika...). Hymy taas tsekattiin murtuman vuoksi. Saimme hyvät ohjeet Minnalta molemmille, Hymylle tarkemmin kohdennettua harjoittelua ja Kipalle hierontaa+venyttelyä. Poke oli tällävälin viihtynyt ulkona hyvin, haudannut palloa ja "löytänyt" sen riemullisesti jälleen...

Ma-su välisenä yönä Poke vaati aamun tunteina ulos, harvinaista sinänsä mutta ajattelin että pissittää. Joi illan mitaan paljon ja ajattelin että ihmekös tuo kun päivän touhusi ulkona. Aamulla laskin omia aikojaan tekemään asiansa enkä sen kummemmin kiikaroinut mitä tulee, olisi pitänyt.

Kun tulin kotiin oli pikkueteisessä varsinainen raparalli... Kaamea ripulinlöyhkä ja Poke aivan tuskaisena. Se syöksähti samantien ovesta pöpelikköön aisioille ja kyllä, varpusparvi oli melkoinen... Eteisen matto meni tolu-pyykkiin, Maken kahdet kengät roskikseen mämmitäytteellä (toiset ne mun kammoksumat ikivanhat lätyskät jotka oli "lempparikengät", HYVÄ Poke, oikein osuttu :) ja parit lenkkarit pesusoikkoon. Kakka oli vain ruskeaa lientä mutta seassa oli pihasoraa, peukun pään kokoisia möttejä! Se miksi Poke on syönyt soraa on arvoitus mutta jälkikäteen mun olisi pitänyt jo tajuta su aamun lenkistä että se ei ole ihan kunnossa, hyvä se on filmaamaan pahaa oloaan. Nyt ollaan oltu piimä-liemi linjalla ja näyttäisi menevän ihan hyvin. Toivotaan että kaikki kivet tuli ulos ettei tule mitään suolitukoksia...

Ehdittiin kaikesta huolimatta Kipan kanssa yhteislenkille kanavuoreen. Sauvottiin hieman reilu tunti, porukassa se menee ihan huomaamatta!