Kaikki oli mennyt tänäänkin kotimiehillä hienosti. Pissit papereilla, kakkoja ei näkynyt -> syyttävä sormi osoittaa Pokea. Ja itseasiasa mua ja Markoakin :) Mä unohdin eteisen pöydälle tiistai-aamun aamukäskyn, "älä ruoki Pokea ja Kipaa, saivat jo..."  Make oli siis tehnyt niinkuin lapussa luki vaikka illalla esittelin kodinhoitohuoneen pöydälle asetellut valmiit ruokakupit. Eli taitaa olla meilläkin vähän pakka sekaisin, mitä kukakin tekee aamulla jne jne. Vallankin mieheni tuntien tiedän ettei hän ole aamuihmisiä, herneet nukkuu omissa pikku lokeroissaan ainakin klo 10 saakka ellei niitä sitä ennen hukuteta pannullisella kahvia... Silloinkin on vaarana että turpoavat ja juuttuvat kiinni. 

Muuten olen koittanut olla tänään niin neutraali kuin vain mahdollista, estin jopa Touhon pentuvierailun :( Hymylle se olisi ollut hyväksi mutta Kipan ja varsinkin Poken kuppi menee totaalisen nurin Touhon vaikutuksesta! Tuntuu että Kipa ei kaipaa nyt yhtään kiihdyttäviä toimintoja ja stressitason nostajia joten siirettiin Touhon vierailut myöhemmäksi. 

Ruoka maittoi koko sakille jostain kumman syystä ja jälkkäriksi saivat vielä puruluut. Hymyä ei järsittänyt joten hajoiteltiin pannan pukemista ja istumista samalla kun isot raastoi luitaan. Se istahtelee niin luonnostaan että en ole voinut olla sitä siitä palkaamatta aika ajoin. Kaikenlaiset riepomisleikit on ollut pannassa koko illan ja olen koittanut olla provosoimatta ketään minkäänlaiseen kiihdyttävään toimintaan. Paitsi että se on vaikeeta Hymyn kohdalla. Luuttusin lattian ja sini-mopin painona oli sitkeästi pieni musta karvakasa :) Nyt koko sakki nukkuu, Poke sohvalla, Kipa takan vieressä lattailla ja Hymy puolentoistametrin päässä Kipasta. Huusin hurraata sisäisesti kun Hymy asettui Poken kainaloon lattialle, tunki päänsä ihan ruttukuonoon kiinni. Poke makasi siinä viitisen minuutia ja siirtyi sitten sohvalle. Hapuilin kameraa mutten raaskinut ruveta räpsimään etten häiritse alkavaa harmoniaa.

359374.jpg     359375.jpg

Nyt odottelen Markoa kotiin töistä. Pakkanen on kiristynyt -15 asteeseen mutta lähden Kipan ja Poken kanssa vielä kunnon lenkille, Kipan varsinkin täytyy saada päästää kunnolla ilmat pihalle. Pakkanen saisi kyllä hieman helpottaa jotta myös Hymy pääsisi pikku lenkeille ja vähitellen tutustumaan maisemiin jonkun rauhallisen pyörätien varteen. Nyt ulkoilut ovat vain olleet muutaman minuutin pissipyrähdyksiä.