Niin tuli Hymy lauantaina kotiin, ilman sen suurempaa "draamaa". Me oltiin Markon kanssa melko varmoja että Kipa olisi jäykistellyt ja koittanut nokitella Hymyä mutta katin kontit, tytöt moikkasivat oikein iloisesti. Olihan Hymy toki ihan kuitti matkan ja näyttelyiden jälkeen joten mitään kunnon revittelyä ei syntynyt. Poke teki Hymylle "tupa-kaappi-ja siisteystarkastuksen" eli haisteli yltä ja alta, edestä ja takaa, okei - sama tyyppi kuin ennenkin, sekaan vaan. Sisällä Hymy kävi ruokakupilla ja paineli siitä suoraan sohvan nurkkaan koisimaan, ja koisi koko illan :)

Näyttelyt aiemmin päivällä menivät mukavasti. Jälleennäkeminen oli ihanaa, puolin ja toisin :). Mukavaa oli tavata Era ja Wade-isukki sekä tutustua Nadjaan, Pandaan ja Hippiin. Mira ja Riemu-sisko olivat myös paikalla, olisi ollut kivaa päästää sisarukset kunnolla "muistelemaan vanhoja" mutta tilaisuutta siihen ei oikein ollut.

Tuomarina shelteillä oli Elina Haapaniemi. Hänen arvostelulinjansa tuntui olevan varsin tiukka ja tuntui pitävän luokkien läpi. Hymy esiintyi kehässä Päivikin kanssa hienosti saaden seuraavan arvostelun:

Vuoden vanha tricolor esitetään kevyessä turkissa. Vielä kauttaaltaan liian kevyt ja kapea. Kohtuullinen kallo, kuono-osa saisi pyöristyä. Turhan vaaleat ja pyöreät silmät. Hyvä purenta. Korvat asettuvat oikein, sijainti saisi olla parempi. Kevyt luusto. Hyvin ahtaat liikeet mennen tullen. Hyvä luonne.

Eli sinisen nauhan ja hyvä-laatuarvostelun Hymy sai tälläkertaa. Olen kuitenkin oikein tyytyväinen, eiköhän neiti vielä kehity kasvaessaan :) Minäkin pysyin vielä nahoissani reissun vaikka illalla sitten olikin kieltämättä aika raskas olo.

Wade-isukista ja tyttäristä alla potretti kera ufosilmien, en jaksa nyt kuvaa ryhtyä käsittelemään (ja liekö tuo siitä parantuisi ;).

1071647.jpg

Eilen sunnuntaina vauhtia sitten alkoikin olla jo taas vanhaan malliin, Kipa on kyllä selvästi kaivannut näiden kolmen viikon aikana painikaveria. Aamusta aloittivat Hymyn kanssa mattopainit sisällä ja päivemmällä Marko lähti lenkille koko remmin kanssa.

1071656.jpg

Ensin jahdataan Kipaa...

1071657.jpg

Ja sitten Pokea :)

1071662.jpg

Tänään on ollutkin sää kunnolla plussan puolella ja vettäkin lotistellut välillä, saas nähdä pysyykö maa valkoisena. Toivotaan että pysyisi!