Niin se aika vaan on mennyt... Kokeillaan, josko tämä tästä alkais taas vähitellen irtoamaan :) Kuulumisia en nyt kyllä päivittele, ihan liian paljon (ja toisaalta taas vähän - arkea vaan!) on tapahtunut 4kk aikana!

Helle on hellinyt, ihanaa! Viikonloppuna oli jo oikeastaan liiankin helteistä, ei kestä äidin eikä varsinkaan lasten nahka. Sanni yritti jo nauttia sisäisesti aurinkorasvaa suojakertoimella 50... No, melkein teki itekin mieli kaataa sitä kurkusta alas.

Ja kaikki on tällähetkellä PAHhaa. Ihan kaikki. VilleVallantonta sotkivat menemään eilen ja kumpainenkin tuumasi että PAHhaa. Olin eri mieltä. Ei voi olla kamalan pahaa, jos jätskiä on JOKA paikassa ja suuhun ei enempää kerralla voi mahtua. Silti se oli PAHhaa. Niinkuin jauhelihasoppa ja kuravellikin. Kaikkea on pakko maistaa, ihan kaikkea... Paiti jos se on epäilyttävän näköistä ruokaa, niinku perunamuussia.

Hymyä odottaa sunnuntaina Lahden keikka. Lähdetään sen kanssa privaatti reissuun agirotuun :) Mupen perilliset starttaavat alojoukkuekisassa! Hövelisti keväällä lupasin Tuulalle, että ilman muuta lähdetään Hymyn kanssa. Mulla oli mielikuva, että alojoukkueissa mennään ns. möllikisojen mukaan eli ei keinua eikä keppejä. Karu totuus paljastui SM-kisareissulla, kaikki esteet siellä voi olla... Varmistin asian vielä järkkäreiltä ja näinhän se on. Ups. Hymy ei vielä mene suoria keppejä eikä keinua ilman remmiä. Jaa, kukakohan ei ole saanut aikaiseksi opettaa loppuun saakka... Eilen illalla harkkojen jälkeen tein kotona vieä keinua, menee nätisti remmissä mutten uskalla sitä päästää vielä ilman ennenkuin on aivan suoritusvarma. Ja kepit... Kujalla mennään aika kivasti muttei vielä hajuakaan kun ne suoristaa. No, ehkä se agirotu ei ole niin vakava paikka, mulle ainaskaan ;-)! Kipa ei lähde matkaan, uhosin ennen Tornion reissua että kyllä me mennään avo-SM taistoihin mutta not. Ei sillä puomilla. Ei missään tapauksessa. Nyt ollaan kisaamatta ja koitetaan saada pienen ärrierin aivoherneet siihen malliin että se tietää mitä puomilla tehdään. Ja varsinkin mitä EI tehdä!

Sitte noi öttö ja hytty. Niitä on paljon. Öttöjä montaa sorttia ja hyttyjäkin ilmeisesti. Jotenkin ne jaotellaan kahteen eri lajiin, perusteet ei oo ihan mulle valjennu. Sannin etusormi on nyrjähtää sijoiltaan, kun jossain pörisee, inisee tai surisee. Ne on öttöjä ja hyttyjä. Ja ötöt tulee varsinkin silloin, kun ei oo hattu päässä. "Mitä äiti on sanonut, lakki päähän ettei ötökät pure?!" Vastaus kuuluu että "ÖTTÖ!" Se lakki ei silti mee takaisin päähän, läheskään aina.

Uimamaisterit.

1246359388_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuolta se öttö tuli ja tuonne se hytty meni. Vai miten se nyt oli.

1246359584_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Katotaan saisinko tähän videonkin vielä lisättyä (osaako joku neuvoa miten se onnistuu?).

Mutta nyt äkkiä kiehauttamaan kuppi sumppia, ennekuin pimut herää!