Hymyllä oli tänään kiireinen päivä. Voi voi, niin moneen paikkaan piti ehtiä :) Töiden jälkeen otin pennelin matkaan ja lähdettiin ruokaostoksille. Katseltiin ja kierreltiin pitkään Mustissa ja Mirrissä. Hymy ei millään osannut päättää ottaisiko eukanubaa vai advancea tai olisko hillsillä sittenkin kauniimpi pakkaus kuin eaglella... Autoin valinnassa vähän ja otin ihan sitä samaa mitä ennenkin :) Eli kunhan köpöteltiin pitkin liikettä ja ihmeteltiin! Kaikkein kivointa olivat kaksi noin 10 vuotiasta tyttöä. Ihkuja! Kerta toisensa jälkeen piti tytöt etsiä liikkeestä. Ja tytöthän tykkäsi, silittelivät ja ihailivat niin paljon jotta taisi Hymyllä vallan nousta pikku päähän. Ja ihan uusi, isompi kongikin lähti matkaan. Eralta lahjaksi saatu koko s pelottaa mua hieman, Saijalta saatiin itseasiassa myös sama koko, Ramon-tollerilta pieneksi jäänyt. Vain siksi että pelkään Poken nielaisevan nämä pienet kokonaisena. Jostain syystä tämä pienin koko kiehtoo kaikkia eniten. Joten nyt pikkukongi on ihan vain Hymyn yksinäisiä hetkiä varten, muuten porukalle jätetään aamuisin tästä lähtien ladattuna kaksi ammää ja yksi ällä. Niin ja tänään muuten kaikki kolme kongia löytyivät aamun jäljiltä Hymyn kopasta... Liekö putsannut isompien jäljiltä tyhjät parempaan talteen.

M&M lähdettiin Palokan eläinklinikalle. 16vkois rokotuksille. Kierreltiin hetki klinikan pihapiirissä mutta on se vaan niin vaikeeta tehdä nyt niitä pissuja kun ei ole oikein sitä lunta. Ja pää menee ihan pyörälle kaikesta siitä hajusta mitä lumien alta on paljastunut. Näin on myös kotipihassa. Hymy pyytää vaativaan sävyyn ulos pissalle ja kun sinne pääsee ei kykene millään suorittamaan asioitaan kun on NIIN PALJON MUUTA ilmassa :) Omat herneet meinaa juuttua neukkuun vallankin aamuisin kun värjöttelen yökkärissä portailla ja HÄN vain taivastelee oman neukkunsa kanssa ristiin rastiin...  

No, rokotukset tuikattiin lapaan ja onhan se vähän ikävä tunne, rabies sitten vielä 2 vkon kuluttua. Muuten annettiin tutkia vallan hienosti ja suuhunkin pääsi ell kivasti katsomaan. Maitohampaat on vielä tiukasti kiinni mutta mahdottomasti niitä kutittaa joten eiköhän ne legot ala kohta vaihtua. Painoa oli se 4,5kg ja säkä on silmämääräisesti noin 30cm Kipaan verrattuna. Täytyy nyt viikonloppuna koittaa mitata ja ottaa viralliset ikäkausikuvat. Hymy sai mukaansa nyt myös ihan oman passin :) Kierrettiin vielä muutama kortteli ennen lähtäö ja tavattiin 10 vkoinen spanielipoika. Nauratti oikein miten "kauhuissaan" Hymy ensin oli, sai nimittäin maistaa omaa lääkettään :) Apua, mikä toi on, sehän tulee heti iholle, yäk, ota pois, sehän on ihan KAKARA, älä mun kitarisoihin yritä! Hymyllä meni se puoli minuuttia päästä kartalle, herttinen, sehän LEIKKII mun kanssa ja on ihan yhtä pieni kuin mä!

Rokotusten jälkeen käytiin hakemassa vielä jääkaappiin muonatäydennystä, nyt allekirjoittanut sitten pyörikin hyllyjen välissä vuorostaan... Ottaisko hk:ta vai atriaa, kanaa vai possua, tummaa vai vaaleeta, serlaa vai lambia... Hymy on ollut nyt mun mukana kauppareissuilla, ihan vain oppiakseen olemaan yksin myös autossa. Jätin kongin ja possunkorvaa ym herkkua puuhaksi häkkiin ja voicen soimaan. Törmäsin pariin tuttuun ja jäin tietty suustani kiinni. Musta tuntuu että marketit on jonkun aikakuplan sisällä, takaisin autoon tullessa huomaat että kolme varttia meni ihan hujauksessa, ethän sä siellä nyt niin pitkää aikaa (ja rahaa..) saa menemään valkatessasi tavarat kärryyn... Vähän ponnaria kiristi kun painelin autolle kassien kanssa, takaraivossa oli kuva Hymystä huutamassa volumet kaakossa ja kettutytöt osoittamassa syyttävällä sormella. No, niin oli hiljaista ja rauhallista sikaluukun takana ja uninen penneli silmät sikkarallaan vällyjen seassa. Hieno juttu!

Seesteinen kausi jatkuu vieläkin, taisi olla rankka reissu... Hymy ja Poke ottavat köllöä kimpassa ja Kipa sohvan selkänojalla vakipaikallaan. Huomenna lähden Kipan kanssa Varkauteen kisoihin, saas nähdä kuinka akkojen käy :)

453983.jpg