Kipalla oli aika tänään hammaskiven poistoon. Kanta-asiakkuus kannattaa :) No, hammaskivi on harmittava riesa, vuosi sitten viimeksi sitä poistettiin. Todennäköisesti Kipan sylki on koostumukseltaan sellaista että se edesauttaa hammaskiven muodostumista, näin on myös muutamalla sen sisaruksella. Rauhoittava tuikattiin kankkuun puoli viiden jälkeen ja kotiin sain sen hakea kolmen vartin päästä. Kipa nukkuu vieläkin, tolkku on aivan pois. Hymy oli ihmeissään, istui ja katseli nukkuvaa Kipaa pitkän tovin ja köllähti sitten viereen. Pokekin asettui lattialle Kipan lähelle, aivan kuin ne olisivat hengessä mukana. Hymy pötkötteli hetken Kipan kanssa ja siirtyi sitten Poken mahan alle. Hauska kuva, aika iso on kavereiden kokoero :)

373514.jpg   373515.jpg

Vauhti Hymyllä ei ole hyytynyt paketista huolimatta... tai siitä johtuen :O Omia touhujaan se saa touhuta minkä touhuaa mutta isojen kanssa ei rallia saa vetää. Ihan harmitti eilen hillitä sen ja Kipan mukavasti alkanutta tohinaa, mutta minkäs teet. Olen toivonut että tuo paketti kasvattaisi luonnetta ja antaisi mielen lujuutta. Hymy on samaa mieltä ja yrittää syödä koko roskan pois! Naurussa oli pitelemistä kun se nappasi koko koiven suuhunsa ja pyöri villinä ympyrää itsensä kanssa. Sama juoni kuin häntää jahdatessa sillä erolla että häntä on vasen etujalka. Marko kutsuu Hymyä Jobi Jalkapuoleksi, on kuulemma "oikea" henkilö, se on eri asia mistä, sitä ei Make muista. Saattaa olla jostain Tex-Willerin ja Aku Ankan välimaastosta.

Kun lenkkeilyt ulkona ovat edelleen vain pikku pissittelyä pihassa murtuman vuoksi, pääsi Hymy eilen Jyväskylän rautatieasemalle Markoa vastaan. Mentiin vajaa puolituntia ennen junan saapumista ja istuskeltiin hallissa. Aluksi Hymy vilkuili mun kainalosta tapahtumia hieman epäröiden mutta ei aikaakaan kun se jo hakeutui vieressä istuvan tytön rapsuteltavaksi. Ja sitten seuraavan luo ja seuraavan... :) Ihana paikka! Ja kun isi tuli oli pikku hännän huiske mahdoton. Taidan lähteä joku päivä bussiajelulle sairaslomalaisen kanssa, matkailu se avartaa pientäkin koiraa.

Ai niin, pakko mainostaa. Poken, Kipan ja Hymyn serkku on kohta oikea missi. Tai semmonen mannekiini. Tai oikeestaan se on tosi kuuluisa ja sillä on hienoja vaatteita, ainakin hetken. Pixu esiintyy Mustin ja Mirrin muotinäytöksessä Seinäjoella 8.2. Se, miten Pixu sinne päätyi, on tarina erikseen, mutta serkut täällä maalla ovat kovasti hengessä mukana! Tsemppiä Paula ja Pixu (ja Roni ;D)!