Näyttää siltä että tämä on nyt enemmänkin viikkokertomus kuin päiväkirja mutta ei vaan kertakaikkiaan ole jäänyt aikaa tarinointiin, harmittaa :( Ne 5kk valokuvatkin on ottamatta, latasin jo kuitenkin kameran akun, sekin taitaa kertoa siitä että vähällä on ollut käyttö viimeaikoina. Nyt olen vielä jääkiekkoleskikin, se on uskonto tässä torpassa... Mä olen koittanut sanoa että miten se nostaisikaan MM-lätkän profiilia jos kisat olisivat vaikka joka toinen vuosi... Mutta Antsa se vaan kailottaa olkkarissa uskollisesti joka kevät.

Viime sunnuntaina oltiin Varkaudessa kisoissa, Kipa, Sooda ja Senna kisasivat. Hymy tietysti oli mukana turistina Saran kanssa ja hyvin ne turisti-homman vetikin. Hymy kekkuloitsi radan varrella aamupäivän ja kannusti Soodaa hurjasti :) Muitakin seurasi radalla mutta Soppaa piti oikein komentaa, ja hyvä niin, tytöt teki nollan ja 2. sijan! Leikitytin Hymyä pitkin kenttää ja tokoiltiinkin välillä ja hauskaa oli! Hymy oli ihana, taisteli mun rukkasesta vieraiden kanssa ja oli niinkuin kotonaan :) Kolmosluokkien aikana uni sitten maittoikin autossa...

Kipan kanssa eka rata meni melko nappiin, pari pitkää kurvia mutta kontaktit oli erittäin hyvät. Neljäs nolla ja sija 3. Minna ja Senna ampuivat toiseksi nopeimman ajan häviten vain himpun voittajan ajalle, harmittava -5p puomin alastulolta, Ansku-poni paineli karvat pöllyten, mahtavaa menoa :) Toka rata meiltä menikin sitten pieleen huonolla suunnitelmalla mutta loppupätkä ja kontaktit hyvät, tuloksena hylky.

Vappu meni pihahommissa. Vappupäivänä haravoitiin koko piha, reilu kolme tuntia. Mun allit oli makaroonia jo puolessa välissä mutta Marce heilutti ahkerasti omaa haravaansa. Pieni painolastikin näytti olevan mukana. Hymy jaksoi koko kolme tuntia riekkua ja paimentaa haravaa, välillä piti ottaa kisaa isojen kanssa mutta uskollisesti se palasi Markon työmaalle. Äänikin raukalta oli jo lopuksi lähteä. Hetken se aina uskoi kun komensi lopettamaan mutta vain sen hetken... Nauratti, Tuulan pentu-dvd:ssä muksut jo riekkuvat harjan perässä ja sama peli näköjään jatkuu!

Nyt Hymy jyystää tuossa työhuoneen lattialla puruluuta, yläkulmurit on vielä kiinni. Sitkeästi se jurskuttaa. Isot on sohvalla jääkiekon parissa, käytiin ennen peliä tunnin verran rämpimässä metässä. Satoi vettä, räntää ja jalkarättejä. Kun päästiin sisälle selkeni ja melkein olisi voinut sanoa auringon paistavan... Paha keli, voittaja olo :) (lenkin jälkeen!)

562379.jpg

Sainpas kaivettua kameran esiin...