Hymy "Tumppu" Haavisto pääsi tänään eroon paketistaan. Samalla heitetään hyvästit mamman nahkarukkaselle jolla jalkaa on verhottu ulkona. Toivottavasti. Jalka kuvattiin, luutuminen on hyvässä vauhdissa, kestää jo kevyttä rasitusta mutta lihakset ovat onnettoman heikot immobilisaation aiheuttaman käyttämättömyyden vuoksi. Joten lihasten tärkeä tuki kuormittamisen yhteydessä on vielä heikkoa. Ero terveeseen jalkaan on huomattava, oikeassa etujalassa on kunnon lihakset, vasen on lihaksistoltaan riisitikku. Nyt seuraavat kaksi viikkoa maltillista kuormitusta. Päiväsaikaan häkkituomio eli kun ei pystytä valvomaan niin ei mitään riskejä riekkumisen suhteen. Kipan kanssa painiskelu vielä pannaan samoin. Noin kuukauden kuluttua vapaa kuormitus. Toivotaan että kaikki menisi nyt hyvin. Seuraava eläinlääkärireissu onkin sitten perjantaina, rokotukset. Mutta me ollaan jo konkareita ;) Strateginen painomitta nyt 11vkoa ja 2 päivää iässä on 3200g.

Viime viikko meni ihan unessa. Oli niin jumalattoman kylmä. Kylmimmillään -37 astetta kahtena päivänä ja -30 asteen yläpuolelle ei elohopea noussut koko viikkona. Hui kamala. Mökkiydyttiin koko sakki takkatulen ääreen.

Viikonloppukin meni nopeasti. Tehtiin remonttia 12h/päivä kuuden koiran ja kolmen ihmisen voimin. Hymyä ei paljon raksahommat rasittanut saati vieras paikka, diipa daapa, tämähän on kivaa :)! Veikkaan että muita stressaili ehkä enemmän kuin Hymyä. Se rojotti "vankilassakin" pitkin pituuttaan päikkäreillä, suloisesti Kipan vierellä. Hereillä ollessaan söi parhaansa mukaan sirkkelin purua ennenkuin joku ehti väliin ja kiusasi isompiaan. Yritti ryökäle tuhota Soodan palttoon roikkumalla kiinni peppuosassa, repi ja rähisi siinä. Ahdisteli Sennaa minkä ehti ja koitti kaikin mahdollisin keinoin tehdä muiden olon mahdollisimman epämukavaksi. Kuvaankaan Hymy ei kolttosiltaan joutanut, jotain paljon tärkeämpää oli käynnissä samaan aikaan kuvakulman ulottumattomissa. Alla "Auttakaa avuttomia aikuisia koiria pennun kostolta-ry:n" perustajajäsenet.

390821.jpg

Nyt täytyy vain saada seuraavat pari viikkoa kulumaan onnellisesti. Ja keksiä kaikkea mukavaa touhua. Kuten jo aikaisemmin totesin, viime viikon aivosolut lahjoitettiin koko orkesterilta pelastusarmeijalle.

Ai niin, pitää ihan lisätä vielä ohjelmistoon. Ehdittiinhän me Kipan kassa käydä sunnuntaina rempan lisäksi Pullin Marjutin kurssilla. Mamma oli aivan hyde, ei oikein itseltä liito irronnut ja se näkyy sitten heti Kipassakin. Kaiken lisäksi Kipan oikea etutassun pohja nirhautui auki joten ei kovin hyvä reissu. Hymy kun pääsi eroon tumpustaan, täytyy nyt suojata vuorollaan Kipan tassua. Vaiva on vanha, uusiutuu välillä. Kipalla on joskus ollut haava tassun pohjassa ja luulen että nahka on ohuempaa ja herkempää siinä. Hammaskiven poiston yhteydessä reilu viikko sitten näytin viimeksi sitä eläinlääkärille, pakkaset oli jo hieman pohjaa ärsyttänyt. Eli parannellaan...