Nyt se Hymy sitten vihdoin tuli eilen illalla 19.1. :) Viimeinen viikko oli päivin ja tuntien laskemista mutta kuluihan se kuitenkin lopulta! Onneksi eräät tässä taloudessa eivät osanneet laskea saati tietää mitä tuleman pitää - Hymyilyä!

353875.jpg

Hymy eli Firabellan Hymy, 8 viikkoin shelttineitokainen muutti Espoosta kasvattajansa Tuula Kunnaksen luota Palokkaan Poke bokserin, kohta 7v. ja Kipan parsonin 3v. seuraan perheen hännänhuipuksi. Hymy on sijoituksessa Eeva-Riitta Alaselta, Wade-isukin omistajalta. Kiitos Era ja Tuula!

Kotimatka sujui perjantai-iltana pienten piippausten jälken mallikaasti, Hymy hyytyi pian syliin ja siirtyi boksiin nukkumaan takapenkille. Reipas tyttö teki välipissit Lahden lähelle huoltsikan pihaan ja nukkui kotiin saakka.

Kotona Marko vei Poken ja Kipan ulos Hymyn tutustuessa huusholliin. Matkallahan tulee aina nälkä, tuumi Hymy ja söi kuppinsa tyhjäksi ja asettui taloksi. Poke oli positiivisen utelias tulokasta kohtaan, vaivaisen 33kg painoeron vuoksi piti hieman estellä innokkaamman tuttavuuden tekemistä. Kipa osoitti mielipiteensä selvästi, ei hemmetti, tuonko takia olitte koko päivän poissa ja katsoi parhaaksi murrata sekä jäykistellä häntä pystyssä. Yö nukuttiin rauhassa ilman itkuja, Poke ja Kipa Markon kanssa makkarissa ja Hymy äipän kaulakuopassa keittiön lattialla... Ihanaa, mikä pennelin tuoksu!