Oli ja meni - vauhdilla.

Alkukuusta olin tyttöjen kanssa pari viikkoa Teuvalla. Ensin oli Paukun ylppärit ja kakkuakakkuaherkkua ja sitten SM-viikonloppuna Jamin rippijuhlat ja kakkuakakkuaherkkua, nam! Tuli siis jokunen kilo lisää tavaraa kotimatkalle :)

Koiratkin lomaili. Koko remmi oli Ilmajoella Paulan ja Ronin luona tuon pari viikkoa. Hymy ja Pixu veti rallia kaiket päivät, Kipa ja Poke sitten säestivät rauhallisemmin. Poke lähti kotiin, ihanaa, pappaa oli kova ikävä. Nyt se on ryhtynyt terrorisoimaan tyttöjen leluja... Yllätys, sitä yhtä ainutta Libero-lahjuspalloa. On se kumma miten noin iso koira voi olla niin huomaamaton kähveltäessään sen lelulaatikosta ja kantaessaan ulos. Tosin, eihän sitä palloa näy sen huulten alta!

Juhannuskin oli ja meni, kotosalla. Marko väkersi terassille katetta, aina silloin kun ei satanut...

Viime viikonloppuna päästiin Kipan kanssa Lehtiön Anjan kurssille viettämään laatuaikaa! Ja olihan se mahtavaa, kun pääsin kahden Kipsukan kanssa kentälle. Markon polvi tähystettiin perjantaina ja mummo+tätsky olivat hoitoapuna. Kurssilla vanhan kertausta ja uuttakin - intoa ainakin tuli rutkasti taas lisää. Aikaa sen sijaan on niin kovin vähän vieläkin...

Hymy on ilmoitettu ensi viikonlopun Mikkelin näytelmiin, kovin niukassa tukassa mutta kuitenkin. Käymme siis pyörähtämässä sportti-lookissa ;) Mun pitäisi nyt vaan heti huomenna tarttua saksiin ja siistiä korvat ja tassut. Huimaa hiukan, sitä karvaa voi olla vieläkin niukemmin sen jälkeen! Pitäisi myös varata aika lonkka/kyynärkuvauksiin.

Uskomatonta, mutta Sanni ja Kerttu täyttivät eilen 7kk. Aika menee aivan SIIVILLÄ. Nyt alkaa jo tuntumaan, että tässä ollaan vähitellen "voiton puolella". No, univelkaa on niin ettei jaksa enää miettiä mutta josko se vähitellen alkaisi kääntyä jo maksun puolelle. Sannikin nukkuu nyt ekaa viikkoa omassa rinnisängyssä, joskus petarinsa alla, mutta kuitenkin. Melkoinen möyrijä ja yöeläjä siis... Kummankin kanssa tapaillaan vielä 1-2 kertaa yössä...

Mutta nyt nukkumaan, taatusti kun silmät painuu uneen, jompi kumpi (Sanni) käy levottomaksi mutta tuttiarmada odottaa mutsin käden ulottuvilla. Niihin kannattaa sijoittaa... ÖITÄ :)!

Alla ½-v. kuva omenankukkien aikaan.

1691448.jpg