Kameraa ei ole mukana koskaan silloin kun pitäisi. Hymy oli tänään autoliikkeessä ja voi veljet miten se tepasteli siellä :)

Kävin nopsaan töiden jälkeen kotona. Käytin koirat asioilla, kaikilta tuli kaikki (ihme, yleensä joku aina pinnaa silloin kun on kiire) ja annoin sapuskaa. Hymylle vain pikkuisen ettei tule yökki autoon. Penneli boksiin ja kohti autoliikettä, olin jo myöhässä...nMarko ja myyjä jo odotteli liikkeen pihassa. Otin Hymyn autosta ja miehet alkoi kiertämään opelia ja "potkimaan renkaita". Me ihmeteltiin uutta atmosfääriä, aika kiva, kumi kärysi ja asfaltti alkoi polttaa :) Myyjä lähti koeajolle ja me jäätiin kolmistaan siihen isolle asfalttiparkkikselle autojen keskelle. Hymy seisoi tyynenä paikallaan, kallisteli päätään ja killitti meitä. Meitä jo vähän hymyilytti, wau, meneepä hienosti! Joo, sitähän minäkin, tuumi Hymy ja köyristi niiltä jalansijoiltaan selkänsä ja väänsi takuulla isoimmat kakat mitä on ikinään tehnyt! Siihen keskelle sitä pihaa ja kiiltäviä autoja (kaikki muut paisti se mun koeajolla oleva farkku joka näytti enemmän kurasyöpöltä)! Se kakkakasa näytti valtavalta ja uskomattoman hullunkuriselta juuri siinä hetkessä... Mulla oli yksi onneton servetti taskussa, Markolla ei ollut mitään ja kaikki kakkapussit oli koeajossa. Onneksi autojen välistä löytyi kartonkimuki, kakat kuppiin ja roskiin, siihen ainoaan liikkeen oven viereen. Pari päivää kun muhii niin johan käy ovi rivakasti sisään... No, piha oli siisti kun myyjä palasi.

Siirryttiin sisään tekemään vaihtokauppoja, kysyin saako pentu tulla mukaan? Joo, saahan tuo tulla jos ei tee asioitaan sisälle. Joo, ei tämä nyt tee... Miehet alkoi puhumaan autoista ja me Hymyn kanssa keskityttiin audien ja muiden ökyjen renkaiden testaamiseen. Kesti maitokulmuria. No, ei sentään, leikittiin rievulla ja touhuttiin maahanmenoa ja Hymyllä oli hauskaa. Se ei ollut moksiskaan, autoliike, no big deal!

Kaunis ilma vei meidät kotimatkalla vielä kaupungille kävelykadulle ihmettelemään kevääseen heränneitä ihmisiä. Ja olihan niitä ihan laumoiksi asti. Köpöteltiin ristiin rastiin puolisen tuntia ja Hymyllä meni juuri niin hienosti kuin tälläisellä pienellä pennelillä vain voi mennä! Se oli reipas, ajoittain haki tukea mun jaloista (rullalautailija, kuormurin nostolavan kolina) mutta selvitti itse ne tilanteet uteliaisuudella ja reipastuen huomatessaan kohteet vaarattomiksi. Ja väsynythän se oli jo valmiiksi autoliikereissusta joten siihen nähden meni oikein mallikkaasti. Paitsi joo...

Kirkkopuistikon laitaan koitettiin tehdä pissejä hartaudella. Ei sitten millään löytynyt oikeaa neliösenttimetriä ja kun oli niin paljon KAIKKEA. En jaksanut sitä puiston laitaa pitkään kiertään, lasinsirujakin oli siellä täällä. Suunnattiin takaisin kävelykadun kautta parkkipaikalle. Kävelykadun keskuskohdalla, Komapassilla, Hymy laittai kävelystä liinat kiinni ja kävi tyynesti pissille. Lirutteli kaikessa rauhassa pitkät pissut. Ja kyllä äitiä nolotti. Kauppakeskuksen portaikko oli täynnä ilta-auringossa istuvaa citykansaa, Halosen edessä kettutytöt boikotovat ko. liikettä, mummokyylät alkoivat välittömästi laatia kirjoitusta keskisuomalaisen mielipideosastolle... Pikkupoika kysyi äidiltään pissiikö tuo koira tuohon? Jep, pissi. Täytyyhän se julkinen kakka täydentää. Lähdettiin siitä sitten Hymyn kanssa autolle ja takaisin maalle.