Jottei siivousvimma päässyt vallan yllättämään lähdettiin vielä iltapäivällä koko sakki Activaan Kanavuoreen polskimaan ( http://activa.fi/ ).

Poke pitää uimisesta ja vedessä puljaamisesta, roiskii ja lotraa siellä ihan vaan huvikseen. Kipa taas enemmänkin käy kuumana palloon, dummyyn tai ihan mihin vaan mitä veteen sille heittää ja käy hakemassa esineen nopeasti. Sen uiminen on ollut hätäistä esineenhakua, ei rauhallista nautiskelua. Hymyllä ei ole muita kokemuksia kuin suihkun ihmettely pesuhuoneen ovelta. Hymyn jalallehan uiminen olisi mitä parasta kuntoutusta.

Pokea hieman aluksi jännitti allasluiska mutta muutaman avusteisen altaaseenmenon jälkeen homma alkoi toimia ja kaveri surffaili mielellään.

458280.jpg

Kipa ui aluksi todella hätäisesti, vesilelun perässä pienessä paniikissa. Laitettiin kellukkeet päälle ja uiminen rauhoittui huomattavasti. Kipaa ei meinannut saada pidettyä altaasta pois...

458304.jpg

Oman vuoron odottaminenkin kävi koville... Meteli oli melkoinen kun kuusi koiraa kävi kuumana, sheltitkin vettä rakastavina ;)

458309.jpg

Hymylle oli myös ihan omat pikku liivit. Minna puki TimoSilakka-sukkapuvun päälleen ja niin kokeiltiin myös pikku koiralle vesiterapiaa. Lähinnä nyt veteen totuttautumista. Hymy kävi kahteen otteeseen altaassa Minnan käsillä turvattuna, ui ihan itse mutta hieman hätäillen. Paniikkia ei ollut joten ehkä Hymystä tulee vesipeto... :)

458318.jpg

Myös Sooda-soppiainen pääsi altaaseen. Ja kiire sieltä pois oli melkoinen :)

458320.jpg

Ja kun ryhdyttiin kuvaamaan niin otettiinkin sitten paljon kuvia :) Eli alla Hymy 16 vkoa.

458326.jpg

458336.jpg

Mukaan kotimatkalle lähti myös yksi mudi.

458345.jpg

Ja uskotteko että meillä on taas rauhallista. Uimista Minnan altaassa ja taitavassa ohjauksessa harrastetaan ehdottomasti uudelleen. Pokelle uimaharjoitus tekee hyvää, saa pappa kunnon treeniä. Myös Kipan lihaksille uiminen tekee hyvää agilityn vastapainona. Ja jos Hymy ei hanttiin laita saa sekin jatkaa, vedessä se joutuu käyttämään tasapuolisesti kaikkia jalkojaan ja kuormittamaan lihaksia veden vastusta vastaan.