Mikkeli taitaa olla meidän heinäkuun teema. Siellä on nyt vierailtu jo kahtena peräkkäisenä viikonloppuna. Ensin Hymyn ja Kertun kanssa ja nyt myös Kipan ja Kertun kanssa. Sanni on ollut iskän kanssa kotona ja siten on täysin mikkelitön elämässään.

Viikko sitten lauantaina Hymy kävi Soodan ja Sennan kanssa pyörähtämässä näytelmäkehässä. Tuomarina oli Hilkka Salohalla, kovasti tarkka täti mittamaan ja tutkimaan. Sheltit oli kehässä viimeisenä ja aloittamaan päästiin reilusti aikatulusta jäljessä. Ilma oli heinäkuisen jäätävä, aamulla +7 astetta ja päivällä +13 astetta. Onneksi ei satanut ja vaatetta oli matkasa reilusti.

Minna esitti Hymyn, olin jo itsekin henkisesti valmistautunut ensimmäiseen kehääni mutta helpotus oli kun Minna Hymyn vei. Syötiin sitten Kepan kanssa lakua ja hurrattiin ;) Hymy oli nyt nuortenluokassa ja tuloksena "hyvää sinistä".

Koon ylärajoilla oleva narttu, jolla hieman kapea kallo ja kuono saisi olla täyteläisempi. Hieman pitkä otsapenger. Hyvät korvat, hieman pyöreät silmät. Purenta voisi olla tiiviimpi. Hieman lyhyt kaula. Pysty lapa, hyvä olkavarsi. Riittävä eturinta. Hieman puutteellinen rinnansyvyys. Riittävä luusto, liikkuu takaraajat rungon alla. Takakorkea liikkeessä.

Hymy oli kehässä reippaana, juosta kipotti häntä pystyssä hakien vaan kontaktia Minnalta ;) Ei voinut kuin hymyillä! Liikkeessä Hymyä voi juoksuttaa reippaammin kuin Soodaa, kuten Minna itsekin totesi, joten tuo "liikkuu takaraajat rungon alla" oli vain siitä kiinni - mutta tuskinpa se arvostelua olisi muuttanut. Olen kuitenkin varsin tyytyväinen, eiköhän se ikäkin vielä kypsytä. Sooda sai ERIn ja Senna mumski-luokassa EH mutta se kaivattu valioituminen jäi vielä "seuraavaan kertaan"! Tsemppiä siihen, Minsku ja Sooda sekä kiitos hienosta reissusta!

Eilen Kipa pääsi kirmaamaan KooKoo99 kisoihin. Sadetta oli luvattu, pongasin ihan viime minuuteille saakka kotona vielä sadetutkia/säätietoja netistä ja heitin autoon mukaan itselle kaksi vaatekertaa, Kertulle kolme ja Kipsukallekin pari takkia. Ennustukset jäivät ankoiksi, Mikkelissä paistoi aurinko iltaan saakka ja ilma oli kuin morsian!

Tuija lähti kaveriksi ja Kerttu-vahdiksi mukaan. Hyvin viihtyivätkin, sekä Kerttu että Tuija keskenään ja mutsilla oli helppoa kun ei tarvinut murehtia! Eka rata (Nyberg) oli silti juuri niin löysästi otettu kuin vain voi ja nuotitus oli ihan reisillä. Tuijan ottama kuva kertoo kaiken ohjauksesta.

1731859.jpg

Tuloksena kaksi rimaa, toinen okserilta sekä EI AIKAA. Pari koirakkoa oli mennyt meidän jälkeen kun Masa kuulutti meidät teltalle. Eivät olleet saaneet sähköaikaa eivätkä käsiaikaa ja kysyivät haluanko mennä uudestaan, virheethän jäisivät voimaan mutta saisimme ajan. En mennyt, kun ei ollut merkitystä, ihanneajalla sitten merkkasivat tuloksiin. ONNEKSI ei tehty NOLLAA, sekun voisi olla varjo-AVA nolla...

Toinen rata olikin sitten ihan eri tunnetilassa vedetty, sellainen parhaalla mahdollisella positiivisellä rähinällä vedetty rallatus. Siimeksen radalla oli haastetta ja kontrollia riittämiin ja siitä tykkään! Startattiin ekoina ja tuloksena hiuksen hieno lentokeinu ja kolmanneksi nopein aika. Olisi pitänyt ottaa vauhtia pois enemmän ennen keinua, nopea haltuunotto - KIPA - ei riittänyt. Kaksi hieman pitkää kurvia mutta muuten aika nappi suoritus. Ja voi veljet että jäi hieno olo! Ja miten hienoja ratoja JATilaiset tekivätkään, mahtavaa, upeaa oli katsoa teidän suorituksia! Kiitokset kaikille Kerttua viihdyttäneille, etenkin Tuijalle, neidillä oli ratkiriemukasta leirissä ;) Alla Tuijan ottama ja nimeämä kuva, "Iloinen juoppo".

1731934.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää yötä!

ps. Paula, miten olisi Mikkelin reissu viime kesän tapaan?