... Hymyn varpaat palelee, tilitilitomtom :) Olisikin näin mutta katin kontit. Neitokainen tepastelee nytkin kaatosateessa itsekseen ulkona. Poke ja Kipa, saati allekirjoittanut, eivät todellakaan vaivaudu nenäänsä ulos nyt pistämään vaan köllöttelevät sisällä lämpimässä. Terassin ovi on ollut auki koko alkukesän ja myös näinä sateisina päivinä raollaan, muuten Hymy itkeä tihrustelee sen takana "eikö saisi mennä ulos leikkimään..." Se käy ilmoittautumassa säännöllisin väliajoin, nytkin hyppäsi yllättäen vettävaluen mun rinnan päälle sohvalle lipsuttelemaan suukkoja suulle. Kylmää toimintaa! Suukoteltuaan Hymy paineli tohkeissaan takaisin ulos.

Tämä on oikeaa sadepäivän toimintaa :)

657232.jpg

Hymy on jatkanut pikku kuopankaivuu projektejaan ulkona. Koskaan en sitä yllätä itse teosta joten vaikeaa on päästä torumaankaan. Ei sillä, ne kuopat ovat lähinnä "söpöjä", ainakin vielä tässä vaiheessa kautta :) Mutta yhden yllätyshyökkäyksen pääsin tänään tekemään. Aamupäivällä ei vielä satanut joten koko sakki oli ulkona. Tein ruokaa sisällä ja kuulin kun Poken kun se nuoli "jotain". En ajatellut asiaa sen kummemmin, jatkoin kokkailua kunnes totesin että nyt muuten on nuoltu jotain jo tooooosi pitkään ja hartaasti. Koirat olivat saaneet auki muurikkapannun laatikon, laatikko ja pannu olivat seinää vasten pystyssä. Poke Hymyn suosiollisella avustuksella oli jälleen päättänyt pitää huolen tämän perheen ulkoruokintavälineistä. Taas oli pannu huonosti putsattu lettujen jäljiltä, häpeäisit äippä... Poke seisoi pannun edessä ja Hymy MAKASI Poken jaloissa maassa ja hoiti alareunan pesun, liekö raskasta hommaa. Mahtavaa. Seuraavien kestien eka lätty on jälleen varmistettu karvakasoille... Vielä jonain päivänä se pannu kuluu puhki, ei käytöstä vaan luvatta tehdystä nuoluhuollosta.

Viikonloppuna naisväki matkaakin Ylöjärvelle agilityn SM-kisoihin. Lauantaina on joukkekisat, Kipan kanssa aloitamme mini-joukkueen urakan. Toivottavasti koira pysyy lapasessa, tässä on ollut 2 viikon totaalitauko agilityssä. Viime viikolla ei päästy ja nyt tänään täytyy katsoa lähdenkö. Loppuviikosta Kipa ontui hieman vasenta etustaan eikä ravannut mielellään, en tiedä miksi, mitään näkyvää vammaa ei löytynyt ja lihaksetkin tuntuivat hieronnan yhteydessä ihan hyviltä. Kipa ei aristanut mitään paikkaa tutkittaessa joten olisiko vain venäyttänyt itseään kun ovat kirmanneet ulkona. Jos sade jatkuu iltaan, en lähde harkkoihin ottamaan riskejä liukkaalla alustalla vaan koitetaan sitten pitää formula ja oma ohjaus aisoissa lauantaina. Hymylläkin on mukavaa tiedossa kun koko pentue treffaa kisapaikalla :)!