Niin se viikko vain taas meni. Nopeesti. Olin eilisen töissä joten oikeestaan tuntuu siltä ettei viikonloppua ole ollutkaan, tämä sunnuntai on vaan joku hassu välipäivä.

Sylvi tuli viikonlopuksi kyläilemään kun perhe suuntasi kyläreissulle. Sylvi viihtyi hyvin, kyllä se neljä koiraa menee siinä missä kolmekin :)... Sängyssä meinasi olla yöllä vähän tungosta, yleensä en anna kuin Markon nukkua siellä ;), nyt sinne tunkivat kaikki Hymyä lukuunottamatta. Siirryin aamuyöstä nukkumaan yläkertaan kun oli kertakaikkiaan niin kuuma siellä turkkien välissä!

Hymystä oli vaan kivaa kun Sylttykin oli meillä, oli taas yhdet karvat lisää missä roikkua. Sylviä ei paljon Hymy purista, tänä aamuna vanha neitikin tosin innostui reikkumaan lapsosen kanssa! Kipa on lopetanut leikit nyt lyhyeen Hymyn kanssa. Hymy pyytää, kosii ja härnää leikkiin mutta Kipa lopettaa sen hyvin lyhyeen. Kiepauttaa Hymyn selälleen ja "ottaa" kurkusta kiinni, oletkos siinä. Hymy ei luovuta, kokeilee useamman kerran mutta aina sama vastaanotto. Lopulta Hymy antaa olla ja alkaa touhuamaan muuta. Katsotaan nyt mikä vaihe tämä on.

Hymyllä oli jännää tänään. Käytiin katsomassa Vaajakoskella valjakkohiihtokisoja. Neitiä hieman tutisutti, oli kovin kiihdyttävä ilmapiiri. Uskomatonta vauhtia koirakot menivät, upeita suorituksia! Matkat vaihtelivat 5km reiluun 8km, siinä ei pitkään nokka tuhissut kun urakka oli ohi! Kahviossa Hymy hurmasi asiakkaat tai lähinnä kai yritti vedota niihin kinkkusämpylöihin joita porukan käsissä heilui :)

Kisareissun jälkeen lähdettiin koko sakki lenkille. Reilu tunnin lenkki jäällä ja pelloilla uuvutti koko nelikon, myös meidät kaksijalkaiset. Hymy matkusti osan matkaa Markon povarissa. Se oli koirista ainut jota hanki kantoi mutta olen vielä pitänyt rasituksen kohtuullisena. Jalka väsyy rasituksessa vielä kohtuullisen nopeasti ja silloin tietysti myös riski loukkaantumisesta kasvaa. Pikkuhiljaa sitten lisäillään reenausta. Sylvi lähti kotiin tutimaan muutama tunti sitten ja omat ötökät ottavat nyt köllöä, kuka missäkin... Juuri nyt meillä on ihanan rauhallista. Jos joku vielä kouluttaisi villakoirat kipittämään omin pikku jaloin pölypussiin ja saisi liakiset pyykit itseohjautuviksi pyykkikoneen suhteen... No, edellämainitut eivät katoa tai lopu milloinkaan, ovat uusiutuva luonnonvara, joten kai voin minäkin heittäytyä hyvällä omalla tunnolla levyksi muun lauman viekkuun :)

427906.jpg 

427904.jpg

427911.jpg