Hymy alkaa kohta saada rantapallon muotoja :) Tuntuu, että sen masu kasvaa ihan silmissä! Ja samaa tahtia käy rouva itse jotenkin utuisemmaksi - ihan kuin kaikki tuossa rakkaassa tapahtuisi vähän hitaammin, positiivisessa hengessä. No, ei kuitenkaan joka hetki ole näin. Ulkona Hymy innostuu ottamaan vielä melkoisia vetoja Kipan kanssa. En ole enää päästänyt niitä samasta ovenraosta ulos, en kykene ilman kylmiäväreitä katsomaan sitä vauhtia millä ne painavat toistensa niskassa roikkuen puutarhaan (lue: Hymy roikkuu Kipan niskassa...). Ja huomattavaa on myös, että meidän superseurapiirirakkoisella shelttiöllä alkaa olemaan pissihätä :) Ei enää puhettakaan puiden latvojen katselusta ja kukkien haistelusta, nyt kyykätään heti eikä hetken päästä ;) Isikin tykkää, kun aamuasioinnit lyhenee puoleen!

Hymy ja masu 40vrk aterialla. Ruoka tosin saisi maistua hieman paremmin...

Kosketellen kyljet ovat pinkeät ja vartalon alla kylkiluiden loputtua vatsalinja ei enää nouse vaan jatkuu pötkönä. Hymy venyttelee tosi paljon ja tuntuu, että se ei ole itsekään oikein sinut masunsa kanssa. Huomaan usein, että se seisoo jännittyneesti, kuten tässäkin. Mutten toisaalta ihmettele, kun muistelen oman masuni kasvatusta. Kiristi ja puristi :)

Pianhan se Hymy jo lähtee Eran luo, perjantaina. Ikävä tulee, mutta ei hätä :) Hymyn anopilta Carrolta, oli masusta tuntunut jo pieniä viestejä ulos, ihanaa! Carro on kuitenkin sen verran Hymyä edellä, että en taida ehtiä niitä pikku tassuja tuntemaan, niisk.

Lumet taitaa sulaa, nytkin vettä sataa. Lumiukolta on jo kaikki hampaat tippuneet ja porkkananenän taisivat harakat pihistää maasta. Huomenna ei varmaan ole enää koko ukkoa, plaah. Äkkiä lunta lisää ja pakkasta, kiitos! Lähdin eilen aamupäivällä tyttöjen ja koirien kanssa kiertämään lenkin tuohon metsään. Otin tytöille pulkat, kun eivät ehkä jaksa kävellä koko matkaa. Siinä oli käydä niin, ettei äiti jaksanut vetää koko matkaa. Lumet oli paikoin sulaneet kokonaan ja selitä siinä kahdelle jo hieman väsyneelle sekä nälkäiselle 2veelle, että nyt ei voi istua pulkassa vaan täytyy kävellä. Huuto ja HUUTO siinä tuli, myös muden pinna paloi. Sanni kuunteli hetken emonsa painavia perusteita sille, miksei tämmöinen peli voi jatkua ja totesi sitten vain että "äitillä on huono patteri"... Muunmuassa se :) Kai tämä ajatus oli jotenkin saanut alkunsa siitä, kun otsalampussa oli yhtenä iltana huono patteri. Mutta että äidilläkin. Se on ollut huono tänäänkin eikä se nyt yleensä ottaen mitään durasell-luokkaa lataukseltaan olekaan ;D

Mutta nyt BB :)