Sen verran on lunta meidän tienoilla. Alkuviikoksi on ilmeisesti lupailtu jo plussakelejä joten saa nähdä jääkö tämä valkeus kovin lyhyeksi vielä tässä vaiheessa kautta. Viime talvena muistelen pysyvän lumen tulleen vasta tammikuun puolella, Hymy oli jo silloin haettu kotiin ja ekat kuvat ulkona oli vielä "nurtsi näkyvissä". Saas nähdä tuleeko nyt tammikuulle ne paukkupakkaset joita on luvattu.

Jokatapauksessa vähän "ulkoilin" Poken ja Kipan kanssa... Eli kiersin rinkiä takapihalla :) Tuo meidän tie on tosi liukas, siihen en uskaltaudu enää vaappumaan. Sanoin Markollekin aamulla kun se lähti töihin ja kiusotteli mua karkaamasta minnekään että turha luulo, oon kuin vankilassa ;D! Telkkarista on tullut seurattua PAKO-sarjaa ja ne kaverit pääsi kyllä liukkaammin omasta posestaan pakoon kuin mä! Takapihalla aidan vieressä kiertää jo semmonen ura (jossa ei varmaan kasva nurmi ens kesänä...) ja eikä paljoa tarvii kuvitella kun katolla on jo vartijat pyssyineen ja valonheittimineen vahtimassa! Joo, eslapotkuri-mummotkin saa mut kiinni leikiten ;)!

Kipa sen sijaan revitteli oikein ilolla häntä suorana ja lumi pöllyten.

1064557.jpg

Liukkaasti on mennyt myös ne kolme viikkoa jotka Hymy on ollut visiteeraamassa Eran luona. Huomenna neiti saapuu kotiin, jyväskylän näytelmien kautta. Ja sinne suunnataan mekin, jos ei nyt ensi yönä ala kummia tapahtumaan :) Ja yllätys, mua jännittää jo enemmän kuin koskaan kisoissa Kipan kanssa Hymyn kehäpyörähtelyt! Hurjan kivaa on myös nähdä Wade-isukki ja Riemu-sisko!