Hymy kävi tänään vakuutusyhtiön konttorilla. Jokainen arvonsa tietävä karvaturrihan käy tottakai pentuna pissimässä konttuurin kokolattaimatolle, kyllä se vakuutus sen verran maksaa :) No, Hymy ei pissinyt koska emäntä ei nyt seiso noiden ylläolevien uhoumustensa takana vaan piti pennelin sylissä... Tädit eivät olisi päästäneet meitä pois, harmittelivat kun ei ole pennulle karkkia mutta tarjosivat mulle sitten senkin edestä. Kiitos.

Kotimatkalla käytiin isin konttuurilla (jossa ei ole kokolattiamattoa mutta koirat on kielletty rautakaupassa, so what...). Hymy hurmaisi asiakkaat ja yritti parhaansa mukaan saada muutaman sähkövian aikaiseksi. Poistuttiin ennenkuin meidät heitettiin ulos, saadaan ehkä mennä toistekin. Kassojen ohi käveli toppamuumio perässään pikkuinen koira ja kassatädit hymyili :)

Yksinoloharjoitukset ovat jatkuneet. Aamupäivällä pari tuntia kauppareissun ajan ja illalla toiset. Hyvin menee, itkua kuuluu tovin oventakaa.

Hymyn hampaita kutittaa. Se koittaa parhaansa mukaan teurastaa kädet ja villasukat. Onneksi hyvä ystävä kertoi että se on koira ja sen emokin on sitä kieltänyt ja mä voin tehdä samoin. Kyllähän sen tietää mutta meillä on vielä kuherruskuukausi... Täytyy lopetella se ja aloittaa jankuttaminen.

Kutinasta vielä, puruluut täytyy olla L-XL kokoisia koska taloudessa asuu yksi iso/leveäsuinen sammakko nimeltään Poke. Se ei tunne termejä pureskeltava ennen nielemistä, jos jokin vain mahtuu kerralla suuhun. Niimpä Hymynkin puruluu on isompi kuin hän itse.

357980.jpg