Hymy pääsi (joutui) parturiin ;) Sen korvakarvat olivat hienommat kuin naapuri kuusien Kurre-oravilla joten kun Minna ja ponit tulivat kyläilemään, olivat myös ohennussakset matkassa... Näyttelykorvia ei tehty, kunhan hieman siistittiin ja jätettiin vielä sopiva rock-look :) Minna uhaksi ettei se ole enää rasavilli poikatyttö vaan pyhäkoulutyttönen jos ihan kaikki viedään mitä pitäisi ja totta puhui, nytkin on jo niin neidin näköinen :)

Touho ja Aino-russelli tulivat myös lettuja paistamaan, Touho ikuisti parturoinnin ja monta muuta hetkeä...

Tästä se kaikki alkoi...

644986.jpg

Partureilla oli hauskaa :)

644988.jpg

Puolet tehtynä

644993.jpg

645002.jpg

Parturoinnin jälkeen korvat ankkuroitiin taas alas, keppoisilta ne tuntuvat. Ja ovat isot kuin aasilla ;D

Muurikkalättyjen paistaminen oli lähes uskonnollinen suoritus. Osalle sakkia. Pannu oli rengaspolttimen päällä odottamassa taikinan valmistumista. Poke hiippaili "pienenä ja huomaamattomana" terassin liepeillä, enkä osannut kyllä lukea sen aivoituksia vaikka yleensä sen järjenjuoksun suorastaan kuulee, se ei osaa tehdä mitään kamalan salassa... Kaasu ei ollut vielä, onneksi, päällä ja Poke ajatteli vähän hjelpata kokkia. Oli niiiiin likainen pannukin että olihan se NUOLTAVA ennen käyttöä. Ennekuin kukaan ehti hätiin oli se lipsutellut muurikan "puhtaaksi", kuolakuplat vain ritisivät kylmällä valuraudalla. Oukkei, eka lätty varmistettu koirille, tassut pystyyn kaverit :)!! Tekonsa jälkeen Poke asettui hyvin katuvana terassille, yhä pitenevä jojo suupielessään...

645042.jpg

Hymy ja Sooda kirmailivat päivän mittaan, vuoroin oli Soppa alla, vuoroin Hymy. Sooda leikkii hienosti Hymyn kanssa, antaa pennun istua päällään eikä ole kertaakaan menettänyt malttiaan Hymeliuksen kotkotuksille vaikka alla olevassa kuvassa nyt juuri Sopan purukalusto sattuukin loistamaan! Hymy ei muuten painikaan ihan missä tahansa seurassa, vaan ROP seurassa, onnea vielä Soodalle hienosta arvosta!

645000.jpg

Lätyt saatiin paistettua ja kaikille riitti :) Eläimelliset olivat sitä mieltä että enemmänkin olisi voitu ottaa kuin tää yksi lätty seitsemään pekkaan, on muuten aika vähän kirsua kohti... Senna puuttuu kuvasta, se oli sitä mieltä että sieltä mistä niitä lättyjä tulee, voi olla myös paremmat mahikset saada lisää...

645003.jpg

Kiitos Touho taas kauniista kuvista, alla yksi suosikki joka päätyi jo tietsikan näytönsäästäjäksi. Oma rakas harmaa pappa-koira :)

644997.jpg