Tai Hymyä siis vähän juoksuttaa... Tuli ne sieltä, vähän pidemmällä välillä vaan kuin aikaisemmin.

Mua ja Kipsukkaa hyppöötti kisoissa viikonloppuna. Lauantaina oli omat kisat, pelissä oli myös piirinmestaruudet. Tehtiin ihan hyviä pätkiä radalla - mutta taas ne kaksi hyllyä. Aina joku kohta prakasi ja sitten lähti homma hanskasta. Kipsi Irmeli pinkoo elämänsä vauhtia mutta mulla ei ole minkäänlaista standardi-tasoa ohjaamisessa - meen ihan laidasta laitaan.

Sunnuntaina käytiin naapurissa Laukaan kisoissa. Eka rata oli hyvä - todella hyvä mutta vitonen keinulta. Kipa hyppäsi pois ennenkuin keinu lähti edes laskeutumaan. Uusiksi - ja teki sen tosi hitaasti. Toisella radalla ei sitten ollutkaan muuta hyvää kuin se että Kipa meni just niinku ohjasin - ihan minne sattuu.

Yksi iso ongelma meillä on kuitenkin siis nyt yhteinen - se keinu. Mikkelin kisoissa Kipa teki todella nopean keinun, himpun verran liian nopean koska saatiin vitonen eli ei ollut vielä aivan maassa. No, se oli Kipan sietokyvylle joka tapauksessa liian lennokas ja tuon kisan + muutamien harkkojen jälkeen (meidän harkkakeinu ei ole paras mahdollinen - "väsynyttä" alumiinia = löysä ja siten herkkä pomppaamaan ja kolisee...) ollaan taas pisteessä jossa oltiin joskus ykkösluokassa. Keinulta hypätään pois joko ennen kuin se edes lähtee laskemaan tai se suoritetaan ihan älyttömän hitaasti :( Näin myös joka startissa viikonloppuna. Nyt se on vaan keinuakeinuakeinua joka kerta kun mennään reenaileen. Ja palkkaakivaapalkkaakivaapalkkaakivaa...

Oukke, nyt nukkumaan...